07 грудня 2017

День Збройних Сил України

День Збройних Сил України



26 річниця Збройних Сил України - це особлива дата в історії нашого народу. І сьогодні,  як і 25 роки тому, кожен патріот своєї країни відзначає її з великими почестями. Навіть зараз, у мирний цивілізований час, наші герої захищають нас на Сході України, за що їм особлива подяка від всіх учнів Мануйлівського НВК, і українського народу загалом. Ми пишаємось своїми героями! 
6 грудня в НВК проводилися спеціальні заходи, зокрема: була проведена тематична лінійка «Герої нашого часу», на якій учні ознайомили присутніх з етапами  розвитку  Збройних Сил України та іменами тих героїв які вданий час захищають цілісність України на Сході. До тематичної лінійки була оформлена виставка тематичної літератури, плакатів на військово-патріотичну тематику.

Учителі НВК провели уроки мужності «Слава визволителям України» 5-11 класи, та уроки миру «Хай завжди буде сонце» у 1-4-х класах.
Волонтерські загони НВК упорядкували територію пам’ятника невідомому солдату.
Вчителем Захисту Вітчизни проведена вікторина «Знавці Збройних Сил України» між учнями 10 та 11 класу, переможцями якої стала  команда «Захисники».


Мета проведених  заходів виховувати любов до Вітчизни і любов до людей  -  це ті два стрімких потоки, які, зливаючись, утворюють могутню річку патріотизму особистості. 



Немає коментарів:

Дописати коментар